Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken.

 

Afdrukken

Specialist in diepgevroren bake-off producten

homepageAl sinds de start van ons familiebedrijf in 1992 hebben we een duidelijke visie, centraal daarin staat aandacht. Aandacht voor het ambachtelijke karakter van het bakproces, de beste grondstoffen, een constante kwaliteit, hygiëne, technologische kennis en niet in de laatste plaats voor úw wensen.

Halffabrikaten, maar geen half werk
Daar investeren we in, om u gegarandeerd een ruime keuze aan de beste en de lekkerste bake-off producten te bieden, die we geheel volgens uw eigen wensen en recepturen kunnen produceren. Iedere dag opnieuw. Of we een Procema-product maken of een private label, we leveren halffabrikaten die zich in kwaliteit duidelijk onderscheiden en dat tegen verantwoorde prijzen.

Alert en flexibel
Wij hebben ons ontwikkeld tot specialist in diepgevroren bake-off producten voor ambachtelijke bakkers en horeca- en foodservicebedrijven in zowel binnen- als buitenland. We verdiepen ons in de markten van onze klanten. Zo blijven we alert en zijn we niet alleen in staat om onze producten verder te perfectioneren, maar kunnen we ook snel op nieuwe ontwikkelingen en vragen van uw kant inspelen, bijvoorbeeld op het gebied van clean label.

Nieuwsbrief

E-mailadres Voornaam Achternaam Bedrijfsnaam